Pages

Tuesday, 25 December 2012

BROGA HILL


BROGA HILL...400 meter tinggi, 1.7 Kilometer. Bukit ni tak der lah tinggi sangat, tapi bagi aku lain plak, maklumlah tak pernah mendaki jadi mmg mencabarlah. Walaupun penat…hehe, tapi seronok bila dah sampai kat puncak.…ermmm x boleh nak gambarkan perasaan tuh kalau x caya cuba daki bukit ni…serius best. Lagi best aku daki dengan En. Husband dan 7 lagi office mate husband mmg meriah.

Monday, 3 December 2012

Sepang Gold Coast…memang best


AHAD 2 November 2012

Semalam aku outing ke Sepang Gold Coast, Banting atau kata nama lainya Bagan Lalang. Aku tak sangka pantai kat sini memang cantik, kebetulan masa aku sampai air laut tengah surut, jadi permandangan memang sesuai untuk aku amik gambar.

Sejak akhir-akhir ini aku dgn En. Husband dah bertukar hobi…iaitu PHOTOGRAPHY. Jadi kami jadikan setiap weekend sebagai masa untuk kami outing, klik gambar yang cantik-cantik. Maklumlah budak baru belajar…hehe kena banyak kali cuba ambil gambar guna manual. Mula-mula memang susah tapi bila dah tahu caranya jadi 'gian' plak. Serius best hobi baru nih.

Kat bawah ni adalah beberapa gambar yang aku dan En. Husband klik masa kat pantai….plus aku ada lah edit-edit skit untuk jadikan gambar tu lebih 'stylista'….hahaha.