Pages

Thursday, 26 June 2014

Rumah ku Syurga ku

Assalamualaikum...lama rasanye x updated blog nih...malas kot x pun x de cerita best nak di kongsi...hehe. Kali nih terpanggil nak share tentang Rumah. Pada tahun 2012 saya laki bini tetiba tersedar yang kami mesti cari rumah...takut2 harga rumah lagi naik klu lambat. Jadi carik punya carik kami sepakat tuk bli rumah di Jenjarom, Banting. Sebenarnya mmg jauh dengan tempat kerja kami. Tapi dah tu je rumah mampu milik kami...redha je lah dan bersyukur sbb ada lg yg x de rumah kan kan.

Alhamdulillah pada bln 5, 2014 saya dapat kunci rumah...yeayyyyy. Macam tau2 je kan nak raya bln 7 nih. 


En. Suami tengah belek2 dokumen sblm serah kunci...teruja giler2. Belum amik kunci lagi saya dah sibuk google nak hias rumah..hahaha.


Dengan lafaz bismillah saya rasmikan pembukaan pintu rumah...
Ok next entry nnti saya akan share lagi yea.

No comments:

Post a Comment