Pages

Sunday, 6 July 2014

Rumahku Syurgaku - Kitchen Kabinet part 1

Masih lagi citer tentang umah...excited plak..heee. Macam org lain jugak bila rumah baru mesti nak buat kitchen kabinet. So nak jugak lah buat. Dah survey banyak tempat, google baca blog dan akhirnya kami pilih kontractor melayu. Banyak pilihan rupe nye kitchen kabinet ni...nak murah sikit guna melamine..nak mahal sikit guna 3g yg pling cantik 4g tp harga pun cantik gak lah.

Kat bawah antara kitchen kabinet yg Brother Zulmi ni penah buat...


Ok dah bincang laki bini bertekak tekak sikit...biasalah kan muehehehe....kami pun setuju nak buat 3g. Brother Zulmi nih dia pun mula buat lakaran...cantik gak dia lukis, cepat lak tuh. Jom tgk sikit lakaran dia...


Lebih kurang macam ni lah rupe dapur aku nnti...lawa kan heeeee. Brother nih memang baik dan layan je apa kita nak, yg best nye dia ada kilang sendiri so harga leh kaw tim sikit. Seminggu lepas deal datang lah brother Wan...dia nih lah yg nak buat table top. Lama gak amik masa wat table top nih kan dah masuk hari ke 4 tp x siap2 lg. Mungkin sebab bulan puasa kot semua jdik slow erkkk..




Ni lah rupenye table top yg lom siap. Kotor giler dapur nih..camne lah nak bersihkan nnti hadoiii. Nnti dah siap kita upload pic k.



No comments:

Post a Comment